Gernerálkivitelező által végzett felújítás munkaközi képe

MINDEN AMI ÉPÍTŐIPAR GENERÁLKIVITELEZŐVEL

szeretné szervezetten bonyolítani a felújítás minden részletét?

Ha felújítást tervez két lehetőség közül választhat a kivitelező szempontjából.

Megbízhat minden munkára külön szakembert. Ez esetben Önnek napi szinten kell részt vennie a munkában, meg kell szerveznie, időben beosztania a szakemberek egymás utáni munkáját, beszerezni időben a szükséges anyagokat, átvennie az egyik és átadnia a másik szakembernek az elkészült részeket és probléma esetén megkeresni a felelős szakembert.

Ez a jellegű felújítás egy teljes állásnak felel meg.

Ha valakinek nincs napi szinten ideje a felújítással foglalkozni, és nem ért eléggé az építőiparhoz, egy egy munka rész befejezésével nem fogja észrevenni a hibákat. Csak akkor fog kiderülni, amikor már az új szakember van a munkaterületen, és szól, hogy nem jó az előző szakember munkája.

Például gyakran előfordul, hogy a burkolónak nem felel meg az előtte lévő kőműves munkája. Ez esetben vagy visszahívja a kőművest, aki lehet nem fog ráérni azonnal, vagy úgy dönt ráfizetéssel, de kijavíttatja azonnal a burkolóval. Ez többletköltséget, sok telefonálgatást, egyeztetést és idegeskedést jelent.

Ha nem ilyen felújítást tervez, akkor a másik lehetőség, hogy generálkivitelezőt választ.

A FABER célja, hogy komplex szolgáltatásai útján egy kézben tartva valósítsa meg felújítás terveit, hogy Önnek csak az előrehaladást ellenőrizni kelljen kijárnia a munkaterületre.

TEVÉKENYÉGÜNK

amiket elvégzünk


01

kivitelezés

Felújítás során anyag keverése

Kivitelezési szolgáltatásaink közé tartozik többek között meglévő ingatlana akár lakás, ház , üzlet komplett felújítása.

Generálkivitelezőként a mi feladatunk a teljes projekt lebonyolítása, az anyagok beszerzésétől és deponálásától, a munkák ütemezésén át.

Tevékenységek, amiket elvégzünk a teljesség igénye nélkül: szerkezetépítés, bontás, falazás, vakolás, hő ,- és vízszigetelés, gipszkartonozás, hideg -, és melegburkolás, festés, elektromos és gépészeti alapszerelés és szerelvényezés.


02

tanácsadás

Ha megvenne egy régi ingatlant és azt újítaná fel, tanácsadói szolgáltatásunk részeként megnézzük  Önnel a vásárlandó és felújítandó lakást, hogy minél tüzetesebb képet kapjon az ingatlan állapotáról, egy felújítás esetén a szükséges munkálatokról és a lehetőségekről.

Segítséget nyújthatunk az otthon felújítás, építkezés tervezési folyamataiban is saját belsőépítészeti tanácsadóval, elsősorban moodboardok, stílus tervek, bútorozási rajzok, elektromos és gépész kitűzési tervek készítése útján, hogy ingatlana funkciójában és stílusában is minőségi legyen.

Ha már kiválasztotta az ingatlant és megtervezte a felújítás részleteit kérheti helyszíni felmérésünk, mely az árajánlat adással együtt ingyenes.

Felújítás kellékei


03

adminisztráció

A kivitelezések háttér munkáját belsős jogász kollégánk irányítja, aki felügyeli, hogy a projekt mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelő legyen, és minden szükséges dokumentáció a Megrendelő rendelkezésére álljon.

Ezen felül folyamatosan adminisztráljuk az esetlegesen menetközben felmerülő módosítások és a kifizetett díjak alakulását, melyről minden esetben aláírt, hivatalos dokumentumot kap.

Igény esetén jogászunk segítségükre lehet az állami támogatási dokumentációk összekészítésében, valamint a szükséges építési naplók vezetésében és nyilatkozatok kiállításában.


    REFERENCIÁINK

    amivel eddig elkészültünk

    blogunkon és közösségi médiáinkon rengeteg leírást, képet és videót talál a munkáinkról.

    Olvasson róluk, vagy nézze meg a képeket