RÓLUNK

egy építőipari cég története

– haladás fegyelemmel a minőségig –

Miközben gyerekként legóztunk, építőkockákat pakoltunk, megtanultuk konstruálni az elképzeléseinket. Vannak, akik ezt később kinövik. És vannak azok, akiknél ez az alkotási szenvedély megmarad. Az utóbbi csapatba tartozunk mi. A FABER egy fiatalos, lendületes generálkivitelező építőipari cég, ami az alkotásra elhivatottakból állt össze.

ALAPÍTÓK

ahogy kezdődött

Az alapító tagok és munkatársak korábban egy nagyobb cégcsoport részeként tevékenykedtek, amely az építőipar számos területén referenciát szerzett magának elsősorban nagyobb, ipari, kereskedelmi jellegű beruházások mentén .

A tagok a cégcsoportból kiválással egy olyan új társaságot kívántak létre hozni, mely ügyfélkozpontúbb, aprólékosabb és a mennyiségnél fontosabb tényezőkre helyezi a hangsúlyt. Ennek az elképzelésnek mentén lett vezérelvünk a szenvedély, minőség és fegyelem.

Építőipari cég általl épített lego ház

ALAPELVEK

amik irányítanak


A munkánkat a fegyelem és a minőség alapelvek mentén igyekszünk végezni. Hogy miért ezek a szavak vezérelnek az úton minket? Mert ezeknek a szavaknak a kezdőbetűi egyeztek meg a Faber Master cégnevünk betűivel. ⁣⁣
⁣⁣
Neeem. A viccet félretéve, a hasonló csengés a szavak között csak a véletlen műve. Valójában tényleg ezt a három dolgot tartjuk a legfontosabb útitársnak. ⁣⁣

Rólunk tudni kell, hogy a munkánkat szenvedéllyel végezzük, örömünket leljük benne, és ezt a jó érzést szeretnénk közvetíteni a megbízók felé is. De hát nem elég a vidámság, mert sírás lesz a vége, ha nem végzünk minőségi munkát. Sírni fog a megrendelő és mi is, mert többet biztos nem keres fel minket. ⁣⁣

De ahhoz, hogy a szenvedélyes munkától eljussunk a minőségi átadásig, fegyelmezettségre van szükség. ⁣⁣Mert mint építőipari cég olyan foglalkozást végzünk, mely azon túl, hogy gyönyörű szakma, mert mások álmaihoz tudunk hozzájárulni a helyszín kivitelezésével, egyben veszélyes is. Életek és vagyonok múlhatnak egy rossz lépésen.

Ezért a funkciót és a minőséget tartjuk szem előtt, határidős és pénzügyi fegyelem mentén. Törekszünk arra, hogy a kivitelezést a lehető legjobb anyagokkal, szakemberekkel, reális határidőkkel és átlátható pénzügyekkel valósítsuk meg, és ezzel az építőipari cég, mint fogalom rossz hírnevén változtassunk.

” ha összejövünk, az a kezdet,

ha összetartunk, az a haladás,

ha összefogunk, az a siker. “

– HENRY FORD

Építőipari cég lego figura 
alkalmazottai ülnek a Brooklyn hídonAZ ÉPÍTŐIPARI CÉG MUNKATÁRSAI

akikkel dolgozunk


01

szakmunka

A vállalt tevékenységek elvégzéséhez építőipari cégünk rendelkezik szakértelemmel és tapasztalattal bíró munkavállalókkal, azonnal mozgósítható alvállalkozókkal. Az elvégzendő feladatnak megfelelően rendezzük őket mesterekből és segédekből álló vegyes brigádokba, akiket minden esetben vezető irányít.


02

logisztika

Rendelkezünk saját raktárral, ahol leltáron tartjuk a kivitelezés során általánosan használt anyagokat és gépeket. A vállalások során ezen felül szükséges anyagok beszerzéséről és szervezéséről, az eszközök helyszínre szállításáról saját logisztikai felelősünk gondoskodik.

03

adminisztráció

Jogi és adminisztrációs osztályunk felügyeli a szerződéseknek és jogszabálynak való megfelelést. Ezen felül igény esetén segítséget nyújt Megrendelőinknek a beruházáshoz igényelhető támogatások adminisztrációjában.


MŰKÖDÉSI JELLEMZŐK

6K alapelvek

-amivel a munkához hozzá állunk-

Mi is ismerjük a generálkivitelező cégekről alkotott rossz véleményeket, és az építőipar jellegzetes hibáit. Azt mondják a probléma felismerése már fél siker. A siker másik felét pedig bízunk benne, hogy ezen hibák kiküszöböléséhez vezető alapelveink biztosítják.

kiszámíthatóság

ha okozott már gondot Önnek, hogy a Vállalkozó nem jelent meg a megbeszélt időben

következetesség

ha már érte váratlan esemény, amikor a dolgok nem a megbeszéltek szerint alakultak

korrektség

ha már megpróbálták átverni, vagy tisztességtelenül kezelni.

konstruktivitás

ha érezte már azt, hogy a Vállalkozó hozzáállása nem segít az ügy előmozdításában

konzisztensség

ha találkozott már olyannal, aki folyton mellé beszélt, ellentmondott saját magának

komplettség

ha már volt dolga brigáddal, amelyik szedett-vedett volt a munkában és bizonytalan a szabályokban

Egy építőipari cég mindennapjairól, rólunk, partnereinkről többet megtudhat

Tiktok , Instagram és Facebook oldalainkon.