Gernerálkivitelező által végzett felújítás munkaközi képe

MINDEN AMI ÉPÍTŐIPAR

felújítás, építkezés

A FABER egy generálkivitelező építőipari cég. Azért hoztuk létre, hogy segítsünk másoknak álmaik valóra váltásában, azzal, hogy vágyaikhoz kivitelezzük a legmegfelelőbb teret legyen az felújítás, építkezés. 

A gyerekek babaházakkal, játékkonyhával, lego várakkal játszanak. Közben elgondolják milyen lehet felnőttnek lenni és ők milyen felnőttek lesznek. Elképzelik hol fognak élni. Házuk lesz vagy lakásuk. Hány szobájuk. Milyen színű lesz a fal. Aztán felnőnek és az elképzeléseket hátuk mögött hagyják. Pedig mindenkinek van egy álma, felnőttként is.

Felépíteni a nulláról egy saját házat. Megvenni azt a régi boltot az utcában és étteremmé varázsolni. Beépíteni a padlásteret irodának. Kialakítani még egy szobát a lakásban. A fürdőbe rakni egy óriási kádat. Beszerelni egy kandallót, hogy a hűvös estéken melegedni lehessen mellette.

A FABER célja, hogy komplex szolgáltatásai útján akár otthon felújítás, akár új építés révén megalkothassa az Ön álmainak helyszínét.

TEVÉKENYÉGÜNK

amiket elvégzünk


01

kivitelezés

Felújítás során anyag keverése

Kivitelezési szolgáltatásaink közé tartozik többek között a családi ház építés, bővítés, teljeskörű generálkivitelezés, meglévő ingatlan felújítás.

Generálkivitelezőként a mi feladatunk a teljes projekt lebonyolítása, az anyagok beszerzésétől és deponálásától, a munkák ütemezésén át.

Tevékenységek, amiket elvégzünk a teljesség igénye nélkül: generálkivitelezés, felújítás , szerkezetépítés, falazás, vakolás, hő ,- és vízszigetelés, gipszkartonozás, hideg -, és melegburkolás, festés, elektromos és gépészeti alapszerelés és szerelvényezés, panelozás, csarnoképítés, bontás.


02

tanácsadás

Felújítás kellékei

Ha megvenne egy régi ingatlant és azt újítaná fel, tanácsadói szolgáltatásunk részeként megnézzük  Önnel a vásárlandó és felújítandó lakást, hogy minél tüzetesebb képet kapjon az ingatlan állapotáról, egy felújítás esetén a szükséges munkálatokról és a lehetőségekről.

Segítséget nyújthatunk az otthon felújítás, építkezés tervezési folyamataiban is saját belsőépítészeti tanácsadóval, elsősorban moodboardok, stílus tervek, bútorozási rajzok, elektromos és gépész kitűzési tervek készítése útján, hogy ingatlana funkciójában és stílusában is minőségi legyen.


03

adminisztráció

A kivitelezések háttér munkáját belsős jogász kollégánk irányítja, aki felügyeli, hogy a projekt mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelő legyen, és minden szükséges dokumentáció a Megrendelő rendelkezésére álljon.

Mivel tapasztaljuk, hogy a bürokrácia útvesztőjében könnyű eltévedni, kollégánk segíti a Megrendelőket etéren felmerülő kérdéseikben.

Ügyfeleink számára részletes leírást biztosítunk a felújítás során az otthonfelújítási támogatás alapkérdéseiről. Igény esetén jogászunk segítségükre lehet a lakásfelújítás állami támogatási dokumentáció összekészítésében.


  MINDENNAPJAINK

  amiről írunk

  munkánkról, minden napjainkról, tapasztalatainkról, felújítás referenciáinkról blogolunk

  kattintson ide, olvasson rólunk és munkáinkról a blogon. Vagy keressen fel instagramon vagy facebookon.

  Ingyenesen letölthető kivitelezés tervező munkafüzetek

  X