Hasznos termékek felújításhoz – 45termék, amire szüksége lehet

Ez egy bevásárló lista, hasznos termékek felújításhoz, amiket mi is szeretünk és használunk. A szerszámoktól a lakberendezési könyvekig, összegyűjtöttük azokat a hasznos termékeket felújításhoz, amikre szüksége lehet menet közben. Általában a felújítás alatt az építőanyagokat a kivitelező biztosítja, és a látszó dolgokat hozza a Megrendelő. Ilyenek a csapok, tapéták, burkolatok, lámpák, stb. Ezt észben tartva ebben a listában olyan termékeket válogattunk, amiket Önnek kell beszereznie, ha felújításba fog. Talál szerszámokat a mérésekhez, és a kisebb házkörüli munkákhoz, konyhai és fürdőszobai tartozékokat, lámpákat, tapétákat, bútorgombokat. Egyszóval mindent, amik szerintünk hasznos termékek felújításhoz.

Hasznos termékek felújításhoz –   45termék, amire szüksége lehet

SZANITEREK

LÁMPÁK

FALBURKOLATOK

BÚTOR FOGANTYÚK

 

KÖNYVEK

SZERSZÁMOK

EZ IS ÉRDEKELHETI

Fürdőszoba felújítás- 5 dolog, ami a bajokat okozza 
Összegyűjtöttük azt az 5 fürdőszoba felújítási hibát, amiről az Ügyfeleink nem gondolták, …
Konyha felújítás, és minden lépés, amit ahhoz tudni kell
Méretek, alaprajzok, elrendezés, ergonómia, technikai sorrend, világítás, felújítási munkálatok, design, kiegészítők. Ebben …
9+1 modern lakberendezés ötlet, ami ezelőtt nem volt szükséges
A loftnak elbúcsúzunk, és jöhet helyette a térelválasztás, a vintage, a glamour, …
Homlokzati hőszigetelés szabályai – 5 eset, ahol nem tartották be őket
Mert a homlokzat szigetelés pofon egyszerű. De tartós csak akkor les z, …

Ha inspirációra lenne szüksége a termékek használatához, akkor olvassa el a blogunkat, ahol talál több tippet is konyha, fürdőszoba felújításokhoz és láthatja, hogy mi milyen termékeket és milyen megoldásokat használunk a lakás felújítások alatt. Ha képekből inspirálódna, és a felújítások előtte – utána fotói érdeklik, nézze meg a referenciáinkat.

A listában található termékeket megvásárolhatja, képekre kattintva átkerül az árusítók webshopjába. Ez Önnek nem kerül több költségbe. Bizonyos linkek Affiliate linkek, melyekért jutalékban részesülünk.

Ingyenesen letölthető kivitelezés tervező munkafüzetek

X