tervező, szótár és támogatási füzetek

Mi azt véljük, hogy a felújítás nem a bontásnál kezdődik, hanem a tervezéssel. Egy jól és előre megtervezett felújítás kevésbé lesz idegtépő és nem lesznek felesleges plusz munkák. Az eddigi évek tapasztalatai és a Megrendelőink nehézségei alapján raktuk össze az ingyen letölthető segédanyagainkat, hogy a felújítás ne legyen stresszesebb, hosszabb és költségesebb, mint amilyen.

FELÚJÍTÁS TERVEZŐ MUNKAFÜZET

a szervezett előkészítéshez

STÍLUS TERVEZŐ MUNKAFÜZET

a design kialakításához

VILÁGÍTÁS TERVEZŐ MUNKAFÜZET

a villanyszerelővel való beszélgetéshez

ÉPÍTŐIPARI SZÓTÁR

a burkolás 7 kifejezése

ÉPÍTŐIPARI SZÓTÁR

ajtó ablak kisokos

ADMINISZTRÁCIÓS FÜZET

egyszerű bejelentéshez

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS

melléklet lista

DESIGN MOODBOARD MINTA

szerkeszthető canva link

FELÚJÍTÁS KÖLTSÉGEK E-BOOK

a rejtett költségek elkerüléséhez

HOMLOKZAT SZIGETELÉS

szabály lista

Az eddigi munkáink során sok mindent tapasztaltunk, milyen hibák vannak, amik elviszik a pénzt és időt a lakásfelújításokon, építkezéseken. 10-ből 8-szor az egyik legnagyobb hiba, hogy nincs előre megtervezve a felújítás. Menet közben jönnek az ötletek, amik plusz kiadásba, plusz időbe és plusz fejfájásba kerülnek mindenkinek.

Egy felújítás akkor lehet sikeres, ha jól meg van szervezve és tervezve előre, és maximálisan érti egymást a megrendelő és a kivitelező. A weboldalról letölthető dokumentumok lakásfelújításhoz ezt hivatottak elősegíteni.

Segítséget nyújtanak a letölthető dokumentumok lakásfelújításhoz, bármilyen építkezéshez, elsősorban Önnek, mint megrendelőnek. Ugyanakkor azért készítettük őket, mert a kivitelezőnek is érdeke, hogy jól menjenek a dolgok.

Ha a felújítás jól elő van készítve, az Ügyfél pontosan tudja mit és hogyan szeretne, sokkal gördülékenyebben fog menni a munka. Mert a kivitelezési munkák csak akkor működnek jól, ha megrendelő és ügyfél között harmónia van, jól értik egymást, és mindenki hozzáteszi a saját részét a munkához.

Ha ezek a témák érdeklik, akkor olvasson bele a blogunk cikkeinkbe. Hetente új témáról írunk. Bemutatjuk a munkáinkat, és hogy mi hogyan dolgozunk, mit gondolunk a lakásfelújítás és építkezés mai helyzetéről.

Már készülőben vannak újabb letölthető dokumentumok lakásfelújításhoz és minden fajta kivitelezéshez is. Ezekről időről időre értesítjük e-mailen, de ha nem kíváncsi rá, csak nyomja meg a leiratkozás gombot.

Ha lenne olyan téma , ami érdekelné vagy kérdése van, írjon nekünk.