Lakás design ötletek és 7 termék, hogy megvalósítsa őket

Nálunk általában úgy zajlik a felújítás, hogy a látszó dolgokat, azaz a csempe, lámpa, konyha, szaniterek, stb az ügyfelek választják, és minden más anyagot „alá” azt mi biztosítunk. Így a lakás design ötletek nagyrészt az Ügyfelektől érkeznek.

Rengeteg kérdést kapunk, főleg a tiktok videók alatt, hogy egy egy felújításainkból megmutatott helyiségben, mi a neve a csempének, lámpának, meg ennek annak. 

De minket is mindig nagyon érdekel, mit honnan szereznek be az ügyfeleink. Mert így legalább, ha valaki tőlünk kér tanácsot, akkor  van pár kipróbált ötletünk.

Összegyűjtöttük a 7 legjobb lakás design ötletet, amikről a legtöbben kérdeznek általában a tiktok videók komment szekciójában.

Madaras díszcsempe

polgári lakás design

Abszolút nyertes volt mindenkinél ez a polgári lakás design, és benne ez a madaras díszcsempe a felújított lakás konyhájából. Ez egy 8 elemes dekorcsempe család, ami Modern pearl parrots néven található meg több csempeboltban is. 

Fekete zuhanykabin

Kádár kocka ház felújítás

A másik abszolút híres lakás design a tiktokon, ez a kádár kocka ház fürdőszobája volt, ahol a fehér és fa csempe mellé fekete szanitereket választottak a tulajok. A zuhanykabinról kérdeznek sokan, ami Rea márkájú. 

Falamella

Lakás design Falabella használatával

Az egyik rendhagyó felújításunk volt egy családi ház felújítása, ahol a lépcső melletti fal designját segítettünk megtervezni. A lépcső falban volt egy ajtó , amit el kellett rejtenünk. Ezt falamella mögé rejtettük, amivel láthatatlan lett az ajtó, de egyúttal nagyon jól ki is emelte a hosszú unalmas falat. A falamella most amúgy is hódít a lakás design terén. Nagyon jó akár térelválasztónak is.

Konyhabútor festék

Konyhabútor felújítás

Nem minden felújítás szól arról, hogy a tégláig elbontunk és eldobunk mindent. Sokszor lehet a régi dolgokkal is úgy játszani, hogy designosak legyenek. Segítettünk a lakás design tervezésében, egy olyan munkán is, ahol nagyon sok régi dolgot tartottak meg a tulajok. Így többek között a régi konyhabútort is, ami viszont elég ütött kopott volt, így fel kellett újítani. Ehhez Autentico krétafestéket használtunk. Azokat a dolgokat amiket teljesen kicseréltünk a lakásban, mind illeszkedtek a megmaradó dolgok stílusához, így nagyon egységes lett az összkép.

Retro csaptelep

Retro hangulatú lakás design egy panelben

A panel felújításunk során a tulajok egy nagyon szép konyhát terveztek az ikeában, aminek a hangulatát ez a retro csaptelep koronázta meg és vitte el a farmhouse stílus felé.

Lámpák

Lámpák, mint a lakás design elengedhetetlen részei

A lakás design nagyon fontos része a lámpák választása. Ma már nem kell egyformának lenniük, de illeniük kell egymáshoz. Az egyik munkánkon egy régi antik arany csillár mellé kellett találni a szobákba valami fiatalosabb, de mégis szép lámpát. Erre a kerek nyitott lámpára esett a választás, ami szépen kiegészíti a teret. De nem volt egyszerű a választás, mert a lampak.hu oldalon hatalmas a választék. 

Fürdőszoba kiegészítők

Fürdőszoba kiegészítők

Azt már általában nem szoktuk látni, ahogy bebútorozzák a tulajok a felújított lakást. Csak a fürdő az , amit teljes pompájában látunk, mert felrakjuk az utolsó kis törölközőtartót is. Ezek is a lakás design fontos részei, mert ezek adják meg igazán az otthon hangulatát. A Mexennek van egy sorozata, amik között nagyon szép fürdőszoba kiegészítőket talált a tulaj. 

Ezek voltak a leggyakrabban kérdezett termékek, és a legérdekesebb lakás design ötletek, de ha talál a videóink vagy a fotóink között még valamit, ami tetszik és nem látta a listában nyugodtan keressen meg minket bárhol és segítünk. 

Ha valamelyik lakás képe megtetszett, nézze meg a teljes felújítás képsorozatát a referenciák között.